Standard

Conceptontwikkelaars gezocht voor nieuwe verhalen. Franzen, Agnes (Author). 2016. Gebiedsontwikkeling.nu.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Harvard

APA

Vancouver

Author

BibTeX

@misc{575bb670eab34e02b79a84540b2777a9,
title = "Conceptontwikkelaars gezocht voor nieuwe verhalen",
abstract = "Afgelopen maand genoot ik van een paar dagen vakantie in de omgeving van Berlijn. In een meegenomen krant las ik dat Hans Nijenhuis, als nieuwe hoofdredacteur van het AD, op zoek is naar columnisten om zijn krant een gezicht te geven. Matthijs van Nieuwkerk hadden ze gevraagd, iemand die goed is in het enthousiast maken van mensen voor dingen waarvan ze niet eens wisten dat ze bestonden. Een mooi perspectief op de waarde van een column. Andere veel genoemde waarden zijn het op gang brengen van een dialoog of een persoonlijke visie geven op trends, ontwikkelingen of specifieke maatschappelijke vraagstukken.",
author = "Agnes Franzen",
year = "2016",
month = jun,
day = "2",
language = "Dutch",
publisher = "Gebiedsontwikkeling.nu",

}

RIS

TY - ADVS

T1 - Conceptontwikkelaars gezocht voor nieuwe verhalen

AU - Franzen, Agnes

PY - 2016/6/2

Y1 - 2016/6/2

N2 - Afgelopen maand genoot ik van een paar dagen vakantie in de omgeving van Berlijn. In een meegenomen krant las ik dat Hans Nijenhuis, als nieuwe hoofdredacteur van het AD, op zoek is naar columnisten om zijn krant een gezicht te geven. Matthijs van Nieuwkerk hadden ze gevraagd, iemand die goed is in het enthousiast maken van mensen voor dingen waarvan ze niet eens wisten dat ze bestonden. Een mooi perspectief op de waarde van een column. Andere veel genoemde waarden zijn het op gang brengen van een dialoog of een persoonlijke visie geven op trends, ontwikkelingen of specifieke maatschappelijke vraagstukken.

AB - Afgelopen maand genoot ik van een paar dagen vakantie in de omgeving van Berlijn. In een meegenomen krant las ik dat Hans Nijenhuis, als nieuwe hoofdredacteur van het AD, op zoek is naar columnisten om zijn krant een gezicht te geven. Matthijs van Nieuwkerk hadden ze gevraagd, iemand die goed is in het enthousiast maken van mensen voor dingen waarvan ze niet eens wisten dat ze bestonden. Een mooi perspectief op de waarde van een column. Andere veel genoemde waarden zijn het op gang brengen van een dialoog of een persoonlijke visie geven op trends, ontwikkelingen of specifieke maatschappelijke vraagstukken.

M3 - Web publication/site

PB - Gebiedsontwikkeling.nu

ER -

ID: 9686094