Standard

De rol van ontwerp volgens publieke en private opdrachtgevers. Franzen, Agnes (Author); van der Linden, Hedwig (Author). 2016. Gebiedsontwikkeling.nu.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Harvard

APA

Vancouver

Author

BibTeX

@misc{f8812d8b401d4d578a4ca4ba9831e32f,
title = "De rol van ontwerp volgens publieke en private opdrachtgevers",
abstract = "De kracht van het (stedenbouwkundig) ontwerp staat weer op de agenda. Waar in de eerste sLIM Masterclass het begrip complexiteit werd ontrafeld, stond in de tweede sessie op 20 mei het publieke en private perspectief centraal. Na een introductielezing van initiator Agnes Franzen kwamen Ton Schaap van de gemeente Amsterdam en Hans-Hugo Smit van gebiedsontwikkelaar BPD aan het woord, gevolgd door scherpe reacties van referenten. ",
keywords = "TU Delft , lessen, stedenbouw, woningmarkt, Amsterdam, architectuur",
author = "Agnes Franzen and {van der Linden}, Hedwig",
year = "2016",
month = jun,
day = "6",
language = "Dutch",
publisher = "Gebiedsontwikkeling.nu",

}

RIS

TY - ADVS

T1 - De rol van ontwerp volgens publieke en private opdrachtgevers

AU - Franzen, Agnes

AU - van der Linden, Hedwig

PY - 2016/6/6

Y1 - 2016/6/6

N2 - De kracht van het (stedenbouwkundig) ontwerp staat weer op de agenda. Waar in de eerste sLIM Masterclass het begrip complexiteit werd ontrafeld, stond in de tweede sessie op 20 mei het publieke en private perspectief centraal. Na een introductielezing van initiator Agnes Franzen kwamen Ton Schaap van de gemeente Amsterdam en Hans-Hugo Smit van gebiedsontwikkelaar BPD aan het woord, gevolgd door scherpe reacties van referenten.

AB - De kracht van het (stedenbouwkundig) ontwerp staat weer op de agenda. Waar in de eerste sLIM Masterclass het begrip complexiteit werd ontrafeld, stond in de tweede sessie op 20 mei het publieke en private perspectief centraal. Na een introductielezing van initiator Agnes Franzen kwamen Ton Schaap van de gemeente Amsterdam en Hans-Hugo Smit van gebiedsontwikkelaar BPD aan het woord, gevolgd door scherpe reacties van referenten.

KW - TU Delft

KW - lessen

KW - stedenbouw

KW - woningmarkt

KW - Amsterdam

KW - architectuur

UR - http://resolver.tudelft.nl/uuid:f8812d8b-401d-4d57-8a4c-a4ba9831e32f

M3 - Web publication/site

PB - Gebiedsontwikkeling.nu

ER -

ID: 9686063